Здравейте, нужна ми е смяна на предни тонколони. Имам закупени, заедно с адаптер, за да паснат както си му е реда. Проблема е там, че оригиналните тонколони си имат жакче и си влизат директно в стойката, новите са доста по различни и идват с кабели за монтиране, въпроса ми е как да процедирам за да ги свържа добре и да нямам ядове след това, прилагам и снимки. Благодаря за помощта и се извинявам ако има подобна тема, търсих, но не открих.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за монтаж на тонколкони.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokichaa Покажи съобщениеТова ли е единственият вариант?!
Благодаря за бързия отговор!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokichaa Покажи съобщениеЗдравейте, нужна ми е смяна на предни тонколони. Имам закупени, заедно с адаптер, за да паснат както си му е реда. Проблема е там, че оригиналните тонколони си имат жакче и си влизат директно в стойката, новите са доста по различни и идват с кабели за монтиране, въпроса ми е как да процедирам за да ги свържа добре и да нямам ядове след това, прилагам и снимки. Благодаря за помощта и се извинявам ако има подобна тема, търсих, но не открих.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНаправи го професионално и красиво, това с усукването го игнорирай.
И като цяло запояването на кабели в автомобили е специфично, защото има много вибрации и обикновените спойки се чупят.
Хубаво усукване и отгоре добра изолация от термошлаух или изолираща лента е достатъчно професионално и красиво. И със сигурност е по-надеждно от аматьорска спойка.
Comment
Comment